IEC Portal de publicacions r

Cerca Cerca avançada
Títol Autor/a
Col·lecció Matèria
Any d'edició ISBN
Entitat responsable Tipus de publicació
Cerca exhaustiva
 
 
 
 
Resultat de la cerca Registres 1 a 1 (1 registres en total)

Evolució bioquímica (aigua, greix, insaponificable i àcid clorogènic) durant la maduració de la garrofa ("Ceratonia siliqua")
-- Article --
 Autor/a: Clotet i Ballús, Ramon ; Segalés, M. Carme
 Matèria:   Garrofa (Fruita) - Maduració
Garrofa (Fruita) - Composició
 Publicació: Quaderns agraris
Veure fitxa
Fitxa completa

Pàgina 1 de 1  
   Primera Anterior
Anar a la pàgina:
Següent Última

Dades de l´usuari/ària

Per a navegar pel portal necessiteu Mozilla o Microsoft Internet Explorer (recomanem la versió 5.0 o superior).
Amb altres navegadors i/o resolucions podria ser que visualitzéssiu incorrectament alguna de les pàgines del portal.